WordPress-plugins

WordPress-plugins

Vi har lagt mærke til at en del bruger WordPress som blog-platform hos Gigahost, hvilket vi er glade for (vi bruger det selv). Her er et par af de mest populære plugins der bliver brugt af bloggere.

Akismet Anti-spam – Effektiv anti spam plugin til din blog, der blokerer 99% af spam kommentarer. For at installere denne plugin kræves der et API-key, som du kan få ved at registrere dig hos WordPress.com (gratis).

WordPress DB Manager - Tag backup af din WordPress database, nemt og hurtig. Du kan også optimere din database uden at bruge phpMyAdmin eller andre værktøjer.

PHP Exec – Gør det muligt at køre PHP scripts en eller flere steder på din blog, hvor PHP normalt ikker er tilladt.

Extreme Video – Indsæt YouTube eller Google Video i din blog. Den nyeste version gør det også muligt at indsætte egne videoer i .avi, .mpg eller .mov (QuickTime) format.

Social Bookmarks Bar – Gør det nemt for besøgende at tilføje din blog til Digg, Technorati, Reddit og mange andre sociale netværk.

For flere plugins se wordpress.org/extend/plugins og wp-plugins.net.

Opdatering 2011: Visse af disse plug-ins vedligeholdes ikke længere eller er erstattet af nye plugins. Benyt ovenstående links på eget ansvar.