En meddelelse fra Gigahost Public Service :)

Vi udsender sommetider vigtige meddelelser til vores kunder, eksempelvis hvis hosting-kontoen eller et domæne er ved at udløbe, eller hvis der er andre vigtige forhold omkring kontoen. Og hvis man skulle glemme koden til din Gigahost-konto, er kontaktoplysningerne eneste måde at få adgang til kontoen igen. Derfor er det vigtigt at oplysningerne er korrekte.

Nogle gange ser vi dog, at der står en gammel eller ugyldig email-adresse registreret for en konto. Dette kan betyde, at kontoen bliver deaktiveret fordi vores påmindelses-mails ikke når frem, eller at andre vigtige meddelelser ikke når frem. Tjek derfor, at kontaktoplysningerne der er angivet i kontrolcenteret er korrekte:

  1. Log ind i kontrolcenteret
  2. Vælg “Indstillinger” og dernæst “Personlige oplysninger”
  3. Kontroller at både email, adresse og telefonnumre er korrekt angivet.

Hvis man glemmer koden til en Gigahost-konto, og vi ikke kan skabe kontakt til de adresser der er givet i kontaktoplysningerne, vil man helt miste adgangen til kontoen og de private data, der ligger på den. Dette fordi vi naturligvis (for din egen sikkerheds skyld) ikke vil udlevere information til andre end den der ejer kontoen.

Benyt derfor denne lejlighed til at dobbelttjekke at kontaktoplysningerne for din konto er helt up-to-date.