Sådan kan du se logfiler i kontrolcenteret

Sådan kan du se logfiler i kontrolcenteret

Det har i et stykke tid været muligt at se webserverens fejl-log (error-log) i kontrolcenteret, og nu er det også blevet muligt at downloade de fulde “access logs” for dine websider.

Fejl-loggen

Du behøver ikke længere at skrive til vores tekniske support for at undersøge tekniske problemer med din webside. Alle “error logs” for dine sider kan tilgås inde fra kontrolcenteret. Disse logfiler indeholder indeholder information om en række type problemer, såsom fx filer der mangler på din side (404-fejl). Hver linje i fejl-loggen indeholder desuden dato og tidspunkt, hvilken fejlkode der opstod, IP-adressen, samt en beskrivende tekst.

Access-logs

De fulde “access”-logs indeholder alle din hjemmesides forespørgsler sammen med information om tidspunktet, hvilken side der blev vist, IP-adresse og lidt andet information. Du kan benytte access-loggen til at analysere trafikken til din side. Herudover kan de være nyttige til at finde ud af, hvad der belaster din side, og for at hindre angreb mod dine hjemmesider.

For at se og downloade “access“- og “error”-logs, log da ind i kontrolcenteret og vælg en af dine hjemmesider. Herefter kan du vælge henholdsvis “Vis fejl-log” og “Vis access-log”.