Nyhed: Send SMS fra dine websider

Nyhed: Send SMS fra dine websider

I et stykke tid har man kunnet finde en “SMS”-knap i kontrolcenteret, men vi synes nu at det er på tide at lancere det nye produkt officielt og skrive lidt om det her på bloggen.

Vi er ofte blevet foreslået, at det kunne være rart hvis man hurtigt og nemt kunne afsende SMS-beskeder fra kontrolcenteret og fra ens egne hjemmesider. Dette har vi derfor gjort muligt med en ny SMS-funktion. Der findes i forvejen en del sådanne tjenester, men vores udmærker sig ved de følgende ting:

 • Hurtigt og nemt at gå til.
  Har man en Gigahost-konto, har man allerede adgang. Man kan med det samme gå ind og sende beskeder fra kontrolcenteret.
 • Ingen månedlige afgifter
  Nogle tjenester tager et månedligt gebyr for at man har adgang til afsendelse af beskeder. Dette er gratis hos Gigahost, så længe man har en konto hos os. (Senere vil det blive muligt at få adgang selv uden et webhotel).
 • Send fra dit eget nummer
  I kontrolcenteret kan man tilføje sine egne numre, og dernæst sende fra dem. Hvis folk svarer tilbage, vil beskederne komme på din telefon.
 • Historik og detaljeret leveringsstatus
  Se de beskeder du har afsendt tidligere, og om de er leveret til telefonen (samt hvad tid).
 • Moderne RESTful API
  Det er nemt at integrere systemet med ens egne tjenester ved at bruge vores API. Vi har lavet et kode-eksempel i PHP, man kan bruge.
 • Robust afsendelse med høj tilgængelighed
  Ved at bruge flere samtidige servere der er placeret forskellige steder i verden, sikres tjenesten en høj oppetid.
 • Hurtig og nem forudbetaling
  Tank SMS-beskeder på din konto fra kontrolcenteret og vær igang med det samme. Ingen rykkere, betalingsgebyrer eller lignende.
 • God international understøttelse
  Send beskeder med russiske, kinesiske eller japanske tegn uden problemer, til destinationer overalt i verden. (Danske tegn understøttes også :) )

Da det er et nyt produkt, har vi blot lavet det efter vores egne vurderinger og instinkter – men er meget åbne overfor forslag til forbedringer. Vi har allerede planlagt funktioner såsom en adressebog, tidsstyrede (forudplanlagte) afsendelser og forbedringer af APIet. Men skriv en kommentar her, eller send os en mail hvis du har nogle gode ideer!

P.S: Vi har givet dig 10 beskeder at lege med (hvis du altså har en konto hos os).