Sikkerhedsscanning af dine web sites øger sikkerheden

Sikkerhedsscanning af dine web sites øger sikkerheden

Vi introducerer nu et nyt tillægsprodukt som kan sikkerhedsscanne dine websider og advare hvis de bliver angrebet.

Det kan være svært at finde ondsindede filer (malware) på hjemmesider, og de fleste scanningssystemer tjekker kun hjemmesiderne som de kan ses udefra. Det betyder at noget malware potentielt kan blive overset. Gigahost har udviklet et system der scanner alle dine filer på serveren. Selvom de inficerede filer er forsøgt gemt eller obskurificeret kan vores software gennemskue det.

Denne tilgang betyder meget grundige sikkerhedsscanninger som bedre kan beskytte mod malware.

Vi benytter en meget stor database af kendt malware, inklusive alt det vi selv har set efter mange års erfaring. Ondsindet aktivitet overvåges nøje på Gigahost, hvor vi hele tiden afværger angreb og justerer vores beskyttelsesmekanismer til at håndtere de nuværende trusler.

Udover at foretage sikkerhedsscanning kigger vi også på offentlige lister over sider, der er blevet hacket for nyligt, og holder øje med om vores kunders sider er iblandt.

Sikkerhedsscanning kan slås til under det nye punkt “Udvidelser” i kontrolcenteret. Når det er slået til vil dine hjemmesider blive scannet hver uge. Hvis vi opdager malware vil du straks modtage en email med en liste over de ondsindede filer samt nogle tips til hvordan du kan rette problemet.

Læs mere om sikkerhedsscanning.