E-mail og Webmail

E-mail og Webmail

Opret mailadresser til alle dine familiemedlemmer, venner og kolleger uden at det koster ekstra. Hver adresse kan være en individuel IMAP/POP3-konto, eller kan viderestille til en anden adresse.

Plads til al din email

Der er ingen særlig begrænsning på hvor mange mails du kan have, så længe du ikke overskrider den generelle begrænsning på 44.9 GB.

Sikre forbindelser

Forbind med SSL eller TLS og nyd godt af forhøjet sikkerhed. Du kan bruge enten POP3 eller IMAP til begge slags forbindelser.

Webmail med et delikat interface

Få adgang til din webmail uanset hvor du er, uden at installere et mailprogram på computeren. Vores webmail er baseret på open-source-projektet RoundCube, og er yderst nem at benytte. Skift dine kontoindstillinger, såsom adgangskoden, direkte fra webmailen.

På ferie? Intet problem!

Hvis du er væk fra kontoret eller væk fra hjemmet, kan du nemt lade folk vide det. Opsæt et automatisk svar med den tekst du ønsker, direkte fra kontrolcenteret.

Fang det hele

Hvis du alligevel har et domæne, hvorfor så ikke tage fuld kontrol over emails sendt til adresserne på domænet? Opret en “catch-all”-adresse som modtager al mail sendt til domænet – nyttigt for midlertidige “brug-og-smid-væk”-adresser.

SMTP-adgang inkluderet

Brug den medfølgende SMTP-tjeneste til at sende e-mail over en sikker TLS-krypteret forbindelse. Fremover behøver du ikke at være afhængig af din internetudbyders SMTP-server.